Hava Taşımacılığı Yönetimi Programı Kapsamında AIRBUS Ziyareti

Üniversitemiz Yönetim Bilimleri Fakültesi tarafından Türk Hava Yolları ve AIRBUS ortaklığı ile yürütülen Hava Taşımacılığı Yönetimi Yüksek Lisans programı kapsamında 2018 dönemi öğrencilerimiz ile Fransa’nın Toulouse şehrini ziyaret ettik. “Kırmızı şehir” olarak da adlandırılan Toulouse şehir turu ile başlayan gezi kapsamında dünyanın en büyük yolcu uçağı üreticilerinden birisi olan AIRBUS firmasının ana yerleşkesi gezildi. Havacılığın merkezi olarak tasarlanan yerleşkede öğrencilerimizle birlikte AIRBUS son montaj hattını (Final Assembly Line), Toulouse Havacılık Müzesini, AIRBUS Model Sunum Merkezini (AIRBUS Mockup Center) görme imkânı bulduk. 29 Şubat – 3 Mart 2020 arasında AIRBUS ve THY desteği ile yapılan gezide öğrencilerimizin havacılık endüstrisine ilişkin yerinde gözlemler yaptılar.

Yıldız (*) işareti olan alanlar zorunludur