Hava Taşımacılığı Yönetimi Yüksek Lisans Programının Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Türk Hava Yolları ve Airbus Akademi ortaklığında İbn Haldun Üniversitesi tarafından yürütülen Hava Taşımacılığı Yönetimi Yüksek Lisans Programının 2019-2020 akademik yılı açılış töreni gerçekleştirildi.  Üniversitemiz Rektör Yrd. Prof. Dr. Fuat Erdal’ın konuşma yaptığı törene Yönetim Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kemal Yılmaz ve Hava Taşımacılığı Koordinatörü Doç. Dr. Ali Osman Kuşakcı katıldı. Yüksek Lisans Programına 2017 yılında kaydolarak 2019 yılında mezun olan öğrencilere THY Havacılık Akademisi Eğitim Başkanı Müjdat Uludağ tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. Mezun öğrencilerden Semih Öndertaş programa ilişkili tecrübelerini yeni kaydolan öğrencilerle paylaştı.

Yıldız (*) işareti olan alanlar zorunludur