Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Sürecinde Bağımsız Denetim Paneli Gerçekleştirildi

Yönetim Bilimleri Fakültemiz ve Borsa İstanbul iş birliğiyle düzenlenen ve “Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Sürecinde Bağımsız Denetim”in konuşulduğu 5. İş Dünyası Çalıştayı, 9 Nisan Salı günü İHÜ Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa K. Yılmaz’ın açılış konuşmasıyla Borsa İstanbul Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Çalıştayda Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Gönen de bir açılış konuşması gerçekleştirdi. Çalıştayın ana konuşmacısı, Deloitte Denetim Hizmetleri Ortağı Selçuk Ürkmez idi. “Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Sürecinde Bağımsız Denetim” temalı 5. İş Dünyası Çalıştayı, ilgili konunun yetkin paydaşlarının katıldığı panelle devam etti. İHÜ Yönetim Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Tamer Aksoy’un oturum yöneticiliğini yaptığı panelde; CGS Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezinden Dr. Güler Manisalı Darman, Kamu Gözetimi Kurumundan Mehmet Şirin, Sabancı Holding’ten Fuat Öksüz, HLB International’dan Tahir Çınar ve Galatasaray Üniversitesinden Prof. Dr. Volkan Demir birer sunum yaptılar. Verimli tartışmaların ve ufuk açıcı sunumların yapıldığı Çalıştay, katılımcılara hediye takdimiyle son buldu.

Yıldız (*) işareti olan alanlar zorunludur