Yükleniyor, lütfen bekleyiniz.

Üniversitemizin İşletme Bölümü, Tübitak’ın “Üniversitelerin Alan Bazında Yetkinlik Analizi” 2023 Yılı Çalışmasında En Kaliteli Çıktı Üreten Üniversiteler Arasında Yer Aldı

16.06.2023
Üniversitemizin İşletme Bölümü, TÜBİTAK tarafından yayınlanan “Üniversitelerin Alan Bazında Yetkinlik Analizi” Raporunda önemli bir başarı elde etti.

Ülkemizdeki üniversitelerin 2019-2021 yılları arasındaki alan bazlı yetkinliklerini değerlendiren Rapor, üniversitelerin yurtiçi ve uluslararası yayın, atıf ve proje çıktılarını ve araştırma faaliyetlerini ölçmeyi amaçlamakta olup, İşletme Bölümümüz, bu prestijli raporda en yüksek kalitede çıktılar üreten üniversiteler arasında yer aldı. Bölümümüz ürettiği çıktıların kalitesiyle birlikte hacmiyle de birçok üniversitenin önünde yer aldı. Bu başarı, Bölümümüzün alanında yetkin akademik kadrosu, yenilikçi araştırmaları ve öğrencilerimize sağladığı eğitim fırsatlarıyla doğrudan ilişkilidir.

Öğretim üyelerimiz, iş dünyasının ihtiyaçlarına odaklanarak geleceğin liderlerini yetiştirmek için özveriyle çalışmaktadır. Bu başarı, Bölümümüzün yüksek standartlara odaklandığını ve akademik mükemmeliyeti hedeflediğini göstermekte olup bize gelecekte yapacağımız çalışmalar için önemli bir motive kaynağı olmuştur.